İşte iki bakanı alt eden başkan

  • Ana Sayfa
  • İşte iki bakanı alt eden başkan
İşte iki bakanı alt eden başkan
Erdoğan istedi Bakan Güler, gece gündüz Ordu'da çalıştı. Havaalanı dahil onlarca söz verildi ancak koltuğu yine de alamadılar!Abone ol

Erdoğan'ın Trabzon'dan sonra mutlaka alalım dediği Ordu'da işler AK Parti'nin istediği gibi gitmedi. Bakan Hilmi Güler'in de özel uğraş verdiği Ordu'da belediye başkanlığını ikinci kez kazanan  DSP'li Seyit Torun, ''Bu halk bir kez daha tehditlerle, baskılarla seçim kazanılamayaca vermont seo ğını gösterdi'' dedi.

DSP'den ikinci dönem Belediye Başkanı seçilen Torun, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İl Seçim Kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

Daha sonra gazetecilere seçimleri değerlendiren Torun, beş yıllık görev sürelerinin bitmesinin ardından Ordululardan bir beş yıl daha görev istediklerini, Ordu halkının da kendilerine güvendiğini ve görev verdiğini belirtti.

Halkın seçim sürecince kendilerine güvendiğini ifade eden Torun, şöyle konuştu:

''Bu halk bir kez daha tehditlerle, baskılarla seçim kazanılamayacağını gösterdi. Seçim süreci boyunca biz her zaman dedik ki; çatışma değil iş yapmak istiyoruz. Bunun için de yaptığımız veya yapamadığımız hangi hizmet varsa halkımızın karşısına çıktık ve hesap verdik. Ama hiçbir zaman onlardan gerçekleri saklamadık. Yapamadığımız hizmetleri neden yapamadığımızı açık bir dille onlara anlattık. Ne yaptıysak Ordu halkı ile yaptık, hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum.''

Torun, Ordu Belediyesi'nin hayata geçirmek istediği projelerin tüm hızıyla devam edeceğini önceliklerinin teleferik projesi ve katlı otopark olduğunu kaydetti.

Torun, Ordu halkına söz verdikleri projeleri yine onların desteği ile hayata geçireceklerini vurguladı.



Kategori : GÜNCEL