İdmandan askere götüreceklerdi

  • Ana Sayfa
  • İdmandan askere götüreceklerdi
İdmandan askere götüreceklerdi
Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transferiyle olay yaratan Tümer Metin kırgınlıklarını anlattı. Abone ol

Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transferiyle olay yaratan Tümer Metin, o dönem askerlik sorunuyla gündeme gelmişti. ‘Benim durumumda 32 futbolcu vardı ama kimse onlardan bahsetmedi. Yurtdışına gitmeseydim idma ilinois seo ndan alıp götüreceklerdi’ diyen Metin, şimdi Yunanistan’da en huzurlu günlerini yaşadığını söylüyor.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk futbol tarihinde transferi en çok konuşulan isimlerden biri oldu Tümer Metin.

2006-2007 sezonunda Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye gittiğinde ‘Beni ancak Tanrı yargılar’ dövmesinden askerlik sorununa kadar hakkında onlarca haber yayımlandı. Beşiktaş taraftarları büyük bir öfkeyle Tümer Metin’i protesto ederken Fenerbahçeliler yeni futbolcularını hemen sahiplendi.

Ancak sakatlıklar nedeniyle bir türlü istediği performansı gösteremeyen Metin, geçen yıl futbolculuk kariyerinin sonbaharında askerlik sorunu nedeniyle Yunanistan’ın Larisa takımına kiralık olarak gitti.

Bu sezon tekrar Larisa ile anlaşan Tümer Metin, ‘Evine hoş geldin’ pankartlarıyla karşılandığı Yunanistan’da futbol hayatının en huzurlu günlerini geçirdiğini söylüyor.



Kategori : SPOR