Seçimin en başarılı partisi MHP olacak

  • Ana Sayfa
  • Seçimin en başarılı partisi MHP olacak
Seçimin en başarılı partisi MHP olacak
MHP'li Oktay Vural bu seçimlerin en hızlı ismi. Ankara'daki basın toplantıları ile dikkat çeken Vural bu kez İzmir'de bakın neler dedi; Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''İzmir, meydan muharebelerinin yapıldığı yer olmamalıdır. Hangi partiye oy verirse versin, kaybeden hep İzmir oluyor'' dedi. Vural'a göre bu seçimlerin en başarılı partisi MHP olacak...

Oktay Vural, MHP İzmir İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda, Sayıştay Başkanlığının ''Büyükşehir Bele kansas seo diyelerinde Altyapı Faaliyetlerinin Koordinasyonu'' konulu performans raporuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Merkezi yönetim açısından İzmir'in ''yok'' sayılan bir il olduğunu savunan Vural, İzmir'in vergisini vermesine rağmen hak ettiği kamu yatırımını alamadığını söyledi.

İzmirli'nin AK Parti ve CHP arasındaki çekişmeler altında ezildiğini belirten Oktay Vural, ''İzmir, meydan muharebelerinin yapıldığı yer olmamalıdır. Hangi partiye oy verirse versin kaybeden hep İzmir oluyor'' diye konuştu.

''İZMİRLİLER CHP VE AKP CENDERESİNDEN KURTARILMALIDIR''

İzmir'in kaynaklarının bu şekilde harcandığını belirten Vural, MHP yönetiminin bu çalışmalar içinde yer almadığını söyledi.

Vural, ''Bir de karşımıza çıkıyorlar, yok 'sosyal belediyecilik', yok 'Ak belediyecilik' diyorlar. Sosyal desen sosyal değil, ak desen ak değil. İşte tablo ortada. İzmir'in yeni bir nefese, yeni bir heyecana ihtiyacı yok mu? İzmirliler CHP ve AKP cenderesinden kurtarılmalıdır'' diye konuştu.

MHP'nin afişlerinden rahatsızlık duyulduğunu öne süren Vural, şunları kaydetti:

''Anlaşılan o ki İzmir'de yarışta MHP de vardır. Ondan rahatsızlık duyuluyor. Zorla güzellik olmaz. Afişleri indirdiniz, sandığa girecek oyları ne yapacaksınız? Biz İzmirli'yi AKP-CHP gerilimine, çatışmasına kurban etmemeye kararlıyız. 29 Martta MHP'nin başarısına şahit olacağız. Seçimlerde en başarılı parti MHP olacak.''



Kategori : GÜNCEL