Kılıçdaroğlu 39un peşinde!

Kılıçdaroğlu 39un peşinde!
Kılıçdaroğlu seçimi kaybetti ama meydanlardan ayrılmıyor. Bu kez Kadıköy'de konuştu. Abone ol

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bir adım attık 12 belediye aldık. İkinci adımda 39 belediye alacağız. Onlara İstanbul nasıl yönetilirmiş göstereceğiz.' dedi. Ve 'nefesimiz Topbaş ve Erdoğan'ın ensesinde olacak' diye konuştu.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün yeniden seçilmesine ilişkin İskele Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Kılıçdaroğlu, ''AKP, artık yolsuzluklar partisine dönüşmüştür. Ranttan beslenen bir parti haline dönüşmüştür. AKP'yi dürüstlük çizgisine çekmek bizim görevim kansas seo izdir ve biz bunu yapacağız. AKP sadece kendi yandaşlarına değil, bütün millete hesap verecek. Onu Türkiye'de hesap veren noktaya getireceğiz. Bu bizim görevimiz'' ifadesini kullandı.

Yerel seçimlerde attıkları adımlarla İstanbul'da CHP'nin belediye sayısını 4'ten 12'ye çıkardıklarını belirten Kılıçdaroğlu, ''Bir adım attık 12 belediye aldık. İkinci adımda 39 belediye alacağız. Onlara İstanbul nasıl yönetilirmiş göstereceğiz. Bunu 12 belediyeyle de göstereceğiz onlara. Sosyal belediyecilik nasıl olurmuş, İstanbul nasıl yönetilirmiş onlara en iyi bizim 12 belediyemiz gösterecek'' dedi.

Türkiye'de çok fazla yolsuzluk olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, ''Yolsuzlukların ezikliği altında Kadir Topbaş televizyonlara çıkmaya cesaret dahi edemedi. Öz güveni olmayan bir insan İstanbul'u yönetemez. İstanbul'u yönetemediği içindir ki İstanbul bu haldedir'' diye konuştu.

[PAGE]

İstanbul'da ulaşılmadık yurttaş bırakmayacaklarını da dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

''Biz İstanbul'un rantına değil, sorunlarına talibiz. Eğer İstanbul'da bir kişi yatağa aç giriyorsa bunun sorumlusu İstanbul'u yönetenlerdir. Bu nedenle İstanbul'u yönetenlerin İstanbul'a hizmet vermediğini her ortamda, her yerde dile getirdik. Sayın başkan söyledi, 'Nefesimiz sayın Topbaş'ın ensesinde' diye. Siz meraklanmayın, nefesimiz sadece Kadir Topbaş'ın ensesinde değil, Recep Tayyip Erdoğan'ın da ensesinde olacaktır.''

Selami Öztürk de yıllar içinde İstanbul'un insan profilinin değiştiğini, ama Kadıköy'ün insan profilinin değişmediğini söyledi.

Kadıköy'de 4. kez başkan seçilmesinin kendisine gurur verdiğini dile getiren Öztürk, ''Bundan sonra Kadıköy'de önümüzdeki 5 yıl içinde rozetimi çıkararak herkesin belediye başkanı olacağım'' dedi.

Öztürk'ün parti rozeti, CHP'li Gürsel Tekin tarafından CHP Kadıköy İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Barış Antik'e takıldı.



Kategori : POLİTİKA