Faili meçhuller bıçak gibi kesildi

  • Ana Sayfa
  • Faili meçhuller bıçak gibi kesildi
Faili meçhuller bıçak gibi kesildi
ÖDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras, Ergenekon soruşturmasıyla birlikte faili meçhul cinayetlerin bittiğini söyledi.Abone ol

Fatih Üniversitesi'nde Politika Kulübü'nün düzenlediği toplantıda öğrencilere seslenen Uras, "Farkında mısınız, Ergenekon davası açıldığından beri ne bir faili meçhul cinaye minesota seo t oluyor ne bir siyasi cinayet oluyor." tespitinde bulundu.

Artık ortalığın sakinleştiğine dikkat çeken Uras, soruşturma sonrası elinde bombası bulunanların onları sokaklara, kapı önlerine bıraktığını belirtti. ÖDP'li Vekil, "Tehlikenin dinmeye başladığını fark ediyor musunuz?" diye sordu.

Bu durumun jakoben-ittihatçı kesimde moral bozukluğuna yol açtığını kaydeden Uras, gelinen noktayı hayırlı bir gelişme olarak nitelendirdi. ÖDP milletvekili, ortamın dava sonrası dinmesinin 'Acayip bir cinayet şebekesi ile karşı karşıyayız' şeklinde de yorumlanabileceğini ifade etti ve ekledi:

"Avukatlığa soyunanlar utanç içerisinde kalacak. Hele Güneydoğu'da 18 bin faili meçhul cinayet var. Onlar ortaya çıktığı zaman bazıları kaçacak delik bulamayacak. Ergenekon'un avukatlığına soyunanların bundan utanç duyacağını kaydeden Uras, CHP'nin bu konuda umutsuz vaka olduğunu belirtti.



Kategori : GÜNCEL