BBPden kahreden iddia

BBPden kahreden iddia
BBP Genel Başkan Yardımcısı Tunç, öyle bir iddia ortaya attı ki duyanları kahretti. Eğer doğruysa Türkiye için çok yazık!Abone olBBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazıyla ilgili konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, 4 partili mühendisin yeni bir koordinat belirlediğini açıkladı. Tunç, partililer oraya doğru hareket ettiler derken, bugüne kadar sürdürülen a alabama seo ramaların tam ters istikamette yapıldığını ileri sürdü.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin bulunması çalışmalarıyla ilgili olarak, ''Kısa bir süre önce bizim partili 4 mühendis arkadaşımız temin ettikleri GPS cihazıyla bir koordinat belirlediler. Bu koordinat dağın güney tarafında, ama birkaç saat öncesine kadar dağın kuzey tarafında arama yapılıyordu. Bunu anlayabilmek, izah edebilmek mümkün değil'' dedi.

"KRİZ MASASINDAN BİLGİ ALAMIYORUZ"

Olayın başından itibaren Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarına yakışan bir vakur, dirayet ve soğukkanlılıkla krizi yönetmeye çalıştıklarını belirten Tunç, ''Dolayısıyla baştan itibaren Başbakanlık'ta kurulan ve başında Başbakanlık Müsteşarı'nın bulunduğu kriz masasıyla irtibatlı bir şekilde krizi yürütme mücadelesini verdik. Ancak Başbakanlık Kriz Masası'ndan bizim ulaşmamızın dışında, bizim orada bulunan arkadaşların ulaştırdığı bilgilerin neticelerini dahi dönüp tekrar teyit etmeden herhangi bir bilgi alma şansına sahip olmadık'' diye konuştu.

Tunç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"KAR ALTINDAKİ ENKAZ NASIL BULUNAMIYOR"



Kategori : GÜNCEL